Krondyrkølle i gryde
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Krondyrkøllesteg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Køllen gnides med salt og peber. Brunes i en gryde sammen med 2 - 3 skiver bacon.
Vand eller fond med krydderier samt løg tilsættes. Småkoger under låg ca. 90 min. Kødet vendes jævnligt. Den sidste halve time tilsættes rødvinen. Sauce: Stegeskyen sies, fløde tilsættes, hvorefter der smages til med salt, peber og ribsgelé inden den jævnes. Tilbehør: Champignon og bacon skæres i terninger og ristes på en pande. Kødet skæres ud i ca. 1/2 cm. tykke skiver og og pyntes med bacon i terninger sammen med champignon. Serveres med smørstegte, råstegte eller hvide kartofler og en gøn salat. |
|
Opskriften er vist 131526 gange,
og udskrevet 5194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne