Svampepizza - glutenfri og uden æg
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres ud i det lunkne vand. Salt, mel og olie tilsættes, hvorefter det æltes til en dej.
Klap det ud til tynde runde plader på et stykke bagepapir.
Skær champignonerne ud i skiver og svits dem på en pande. Vend dem, når den udtrukne væske er forsvundet. Tilsæt fedtstoffet og et fed presset hvidløg [eller to efter smag]. Krydder det med salt og kværnet hvid peber.
Bred et tyndt lag tomatkoncentrat ud med en ske på pizzabunden.
Bred svampemassen ud på pizzabunden. Og strøg skinke, tomatskiver/-terninger og pizzakrydderier-ne ud over det hele.
Dæk det hele med reven ost.
Bager i ovnen ved 250ºC til den er pæn gyldenbrun [ca. 25 minutter]. |
|
Opskriften er vist 8563 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne