Pizza med soltørrede tomater, sorte oliven og forårsløg
Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem, til den er smidig. Stilles til hævning tildækket et lunt sted ca. 3/4 time. Dejen lægges på et meldrysset bord, og luften trykkes ud med knoerne. Dejen rulles ud til en rund plade ø 25 cm i diameter og lægges på bagepladen. Kanten foldes ind hele vejen rundt. Sugo casa dryppes af i en tætmasket sigte eller i et kaffefilter og fordeles på pizzabunden. Forårsløg koges møre i letsaltet vand og dryppes af. De fordeles på pizzabunden, f.eks. kan man samle den hvide ende på midten og lade den grønne del sno sig ud mod siderne. De tørrede tomater dryppes af, og skæres i tern og fordeles over. Oliven, oregano og ost drysses over. Bages ca. 25 min. ved 200° på midterste ovnribbe.
|
|
Opskriften er vist 6947 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne