Pizza med soltørrede tomater, sorte oliven og forårsløg

Pizza med soltørrede tomater, sorte oliven og forårsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
 dl.lunkent vand
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
60 g.fuldkornshvedemel
200 g.hvedemel
 
 Fyld:
5 soltørrede tomater i olie
2 dl.italiano Sugo casa (tomatsauce på glas)
20 sorte oliven uden sten
2 bdt.forårsløg
1 tsk.oregano
100 g.revet mild ost
 
Opskrift:
Gæren udrøres i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem, til den er smidig. Stilles til hævning tildækket et lunt sted ca. 3/4 time. Dejen lægges på et meldrysset bord, og luften trykkes ud med knoerne. Dejen rulles ud til en rund plade ø 25 cm i diameter og lægges på bagepladen. Kanten foldes ind hele vejen rundt. Sugo casa dryppes af i en tætmasket sigte eller i et kaffefilter og fordeles på pizzabunden. Forårsløg koges møre i letsaltet vand og dryppes af. De fordeles på pizzabunden, f.eks. kan man samle den hvide ende på midten og lade den grønne del sno sig ud mod siderne. De tørrede tomater dryppes af, og skæres i tern og fordeles over. Oliven, oregano og ost drysses over. Bages ca. 25 min. ved 200° på midterste ovnribbe.





karakterer:
Opskriften er vist 6919 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu