Kanelglaseret butterdej med æbler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Butterdej Indsendt : Red : |
|
|
Optøet butterdej udrulles ret tyndt og deles i 12 kvadrater, som drysses med kanelsukker.
Bages ved 175 grader til de er bagte og sukkeret glaseret, ca. 12. min.
Æblerne skrælles, skæres i tern på ½ cm og overhældes med varm sukkerlage. De skal trække heri et par timer til en let æblekompot, hvorefter de løber af i sigte. Lad isen stå ude og blive blød nok til at rosinerne kan røres i, og sæt den atter i fryseren. Vaniljecreme: Mælken koges op med sukkeret og kornene fra vaniljestangen. Æggeblommer røres med maizena, og den varme mælk piskes heri. Varmes op til den jævner, afkøles og sigtes. Anretning: Vaniljecremen fordeles på 4 tallerkner. Herpå anrettes butterdej lagvis med æblekompot imellem. Rosinis i kugler serveres til. |
|
Opskriften er vist 16708 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne