Pizzette med kød (Små kødpizzaer)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Fyld:
Kom kødet i en skål. Riv løg og kartofler groft og bland det med kødet. Skær tomaterne i kvarte, skrab kernerne ud og hak tomatkødet med en kniv. Hak peberfrugten fint. Ælt kødet med tomat, peberfrugt, æg, hakket persille samt salt og peber. Del dejen i 6 portioner og rul hver portion ud med kagerulle på størrelse med en kagetallerken. Fold kanten op hele vejen rundt, så den kan holde på fyldet. Læg pizzabundene på plade og fordel fyldet på dem. Efterhæver ca. 10 minutter. Bag pizzaerne ca. 20 minutter ved 200 grader på midterste ovnrille. |
|
Opskriften er vist 9753 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne