Calzone med spinatfyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Rør vand og gær sammen. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen godt igennem, så den bliver sej. Lad den hæve lunt tildækket ca. 1 time. Fyld: Tø spinaten op og tryk væden af. Skær løg og hvidløg i terninger og svits dem i en gryde i olien. Tilsæt spinaten og skinken skåret i strimler. Smag spinaten til med salt og peber. Ælt den hævede dej let igennem og del den i 4 portioner. Rul hvert stykke ud i en tynd cirkel. Fordel spinatfyldet på halvdelen af hver cirkel. Kom osten over spinaten. Fold den anden halvdel hen over fyldet og klem dejen godt sammen, så fyldet ikke løber ud under bagningen. Pensl overfladen med sammenpisket æg og bag calzonerne ca. 20 minutter ved 225 grader C. alm. ovn på midterste ovnrille. |
|
Opskriften er vist 49817 gange,
og udskrevet 878 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Birte. - 2016-04-07 17:52:48 Kan de laves på forhånd og varmes? Tinr - 2012-03-07 15:47:17 Er det 15 gram almindelig gær eller tørgær? margit - 2011-08-07 20:19:21 lavede 6 stk af dejen, halvdeln kom jeg mozzarella i, resten feta. Dem med feta var klart de bedste:) mig - 2005-01-01 01:01:01 god opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne