Pizza quattro formaggio

Pizza quattro formaggio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej
25 g.gær
 dl.vand
2 spsk.olivenolie
1 knsp.salt
250-300 g.pizzamel
 
 Fyld:
75 g.gorgonzola
75 g.gedeost
100 g.mozzarella
75 g.revet emmentaler
3-4 bladeSalvie, frisk
 salt
 peber
2 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Opløs gæren i den lune væske. Tilsæt olie, salt og mel lidt ad gangen og ælt dejen sej og smidig. Strø lidt mel over og lad dejen hæve ¾-1 time til dobbelt størrelse.

Del derefter dejen i to dele og rul dem ud ca. ½ cm. tykke og ca. 20 cm i diameter.

Læg de to udrullede bunde på bageplade med bagepapir og lad dem hæve ca. 30 minutter. Sæt dem i en 225 grader varm ovn og bag dem ca. 20 minutter

Fyld:
Skær gorgonzola og gedeost i skiver og mozzarella i terninger. Fordel de fire slags ost på pizzabundene med en fjerdel til hver. Hold kanten fri. Hak salvien og drys den over sammen med salt og peber. Dryp olivenolie over lige inden pizzaen bages.

Tips:

Pizzabundene kan forbages 10 minutter inden fyldet kommes på, så bliver bunden sprødere. Dejen kan også rulles ud til en stor firkantet plade eller kan formes til portionspitzzaer.

Pizza quattro formaggio (Pizza med 4 slags ost)





karakterer:
Opskriften er vist 25539 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-09 08:30:11
quattro formaggio er jo en af de bedste italienske piazza klassikere! we like