Pizza quattro formaggio
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i den lune væske.
Tilsæt olie, salt og mel lidt ad gangen og ælt dejen sej og smidig.
Strø lidt mel over og lad dejen hæve ¾-1 time til dobbelt størrelse.
Del derefter dejen i to dele og rul dem ud ca. ½ cm. tykke og ca. 20 cm i diameter. Læg de to udrullede bunde på bageplade med bagepapir og lad dem hæve ca. 30 minutter. Sæt dem i en 225 grader varm ovn og bag dem ca. 20 minutter Fyld: Skær gorgonzola og gedeost i skiver og mozzarella i terninger. Fordel de fire slags ost på pizzabundene med en fjerdel til hver. Hold kanten fri. Hak salvien og drys den over sammen med salt og peber. Dryp olivenolie over lige inden pizzaen bages. Tips: Pizzabundene kan forbages 10 minutter inden fyldet kommes på, så bliver bunden sprødere. Dejen kan også rulles ud til en stor firkantet plade eller kan formes til portionspitzzaer. Pizza quattro formaggio (Pizza med 4 slags ost) |
|
Opskriften er vist 25539 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer westergaard - 2013-01-09 08:30:11 quattro formaggio er jo en af de bedste italienske piazza klassikere! we like |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne