Pizza con funghi (Med svampe)

Pizza con funghi (Med svampe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej
25 g.gær
 dl.vand
2 spsk.olivenolie
1 knsp.salt
250-300 g.pizzamel
 
 Fyld:
400 g.champignoner
300 g.tomater
 oregano
 basilikum
12-14 oliven i skiver
200 g.revet ost, f.eks. grana eller parmesan
2 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Opløs gæren i den lune væske. Tilsæt olie, salt og mel lidt ad gangen og ælt dejen sej og smidig. Strø lidt mel over og lad dejen hæve ¾-1 time til dobbelt størrelse.

Del derefter dejen i to dele og rul dem ud ca. ½ cm. tykke og ca. 20 cm i diameter.

Læg de to udrullede bunde på bageplade med bagepapir og lad dem hæve ca. 30 minutter. Sæt dem i en 225 grader varm ovn og bag dem ca. 20 minutter

Fyld:
Rens svampene og rist med på en pande i smør eller olivenolie. Skær tomaterne i skiver. Fordel tomatskiverne på dejen og drys med krydderier. Læg champignoner over og kom oliven på. Dæk med revet ost og dryp med olien.

Tips:

Pizzabundene kan forbages 10 minutter inden fyldet kommes på, så bliver bunden sprødere. Dejen kan også rulles ud til en stor firkantet plade eller kan formes til portionspitzzaer.





karakterer:
Opskriften er vist 10884 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu