Pizza sicilana (Med sardel og oliven)
Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Opløs gæren i den lune væske. Tilsæt olie, salt og mel lidt ad gangen og ælt dejen sej og smidig. Strø lidt mel over og lad dejen hæve ¾-1 time til dobbelt størrelse. Del derefter dejen i to dele og rul dem ud ca. ½ cm. tykke og ca. 20 cm i diameter. Læg de to udrullede bunde på bageplade med bagepapir og lad dem hæve ca. 30 minutter. Sæt dem i en 225 grader varm ovn og bag dem ca. 20 minutter Fyld: Fordel tomatsaucen på pizzadejen og læg tomatskiverne på. Kom de godt afdryppede sardeller på og læg oliven over. Dæk med osten og dryp olivenolie på lige inden pizzaen bages. Tips: Pizzabundene kan forbages 10 minutter inden fyldet kommes på, så bliver bunden sprødere. Dejen kan også rulles ud til en stor firkantet plade eller kan formes til portionspitzzaer. |
|
Opskriften er vist 5626 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne