Pizza al Prosciutto
Indsendt : Red : |
|
|
Dej
Ingredienserne tilsættes en skål og omrøres / æltes. Når dejen er færdig, skal den hæve i ½ time. Derefter deles den i 2 stykker, som glattes fladt ud på en smurt bradepande (Tryk ud med fingrene). Fyld: Tomat puré, flåede tomater og oregano blandes, og fordeles ud på dejen på de 2 bradepander. Osten rives, og fordeles ligeledes på pizzaen sammen med skinken. |
|
Opskriften er vist 19522 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (29 stemmer) |
|
Kommentarer kristian - 2009-05-25 18:11:41 det smagte formidabelt mine børn elskede det. Per - 2008-07-09 14:05:43 15-25 minutter ved 200-220 grader C vil jeg mene Birger - 2008-07-05 18:32:55 Der mangler en oplysning om bagetid og -temperatur! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne