Pizza marinara
Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Sauce:
Svits et hakket fed hvidløg med olien. Tilsæt de hakkede tomater, når løget har taget farve. Lad saucen simre et kvarters tid. tilsæt de 4 basilikum-blade og smag til med salt og peber. Fyld: Del pizza-dejen til fire og rul ud i en halv cm's tykkelse. Bred tomatsaucen over og fordel seks ansjoser på hver. Hak hvidløgene og drys over. Klip basilikum-bladene og drys oregano over. Stænk med olivenolie og vrid peberkvænen efter smag. Færdigbagte efter ti - tolv minutter i forvarmet ovn ved ca. 230° Serveres varme - eller kolde. |
|
Opskriften er vist 9616 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne