Pizza capricciosa
Indsendt : Red : |
|
|
Tomatsauce:
Hak løget, baconen og guleroden og svits det let i en kasserolle i ca. 5 minutter. Tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring. Knus basilikum bladene og tilsæt dem og de øvrige krydderier. Kog op og lad saucen småkoge i en times tid. Si den og smag til med salt og peber. Fyld: Skær løg og pebre i skiver - kassér frøstolen ! Svits løgene i en spsk olivenolie og tilføj pebrene, når de er blanke. Svits videre i en halv snes minutter til de er bløde og sæt så blandingen fra. Lav 4 pizza'er og sæt dem på olieret plade eller i forme. Start med et par skefylde tomatsauce på hver og fordel løg-peberfyldet ovenpå. Drys ost på og salt og peber efter smag. Sæt pizza'erne i forvarmet ovn ved ca. 230° og bag i en snes minutter. Når tiden er ved at være inde, spejles æggene på den ene side og når pizza'erne skal serveres, lempes ét over på hver pizza. |
|
Opskriften er vist 9902 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer karen - 2012-11-08 17:51:22 dette er ikke en capricciosa pizza, så navnet er misvisende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne