Pizza alla Genovese
Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Strø først pizzabunden med krydderurterne. Drys så osten over. Skær løget i tynde skiver og fordel ringene jævnt. Salt og peber efter smag. Stænk så med olivenolie og sæt pizza'en i den forvarede ovn ved ca. 230°
Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 10803 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne