Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana)
Oprindelsesland : Italien Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pizzadej:
Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på. Ælt dejen rigtig meget. Drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid. Fyld: Flå tomaterne og skær dem i tern og mozzarella i skiver. Slå dejen ned og rul den ud til 2 runde pizzaer. Fordel tomatern på dejen og drys tørret basilikum over. Fordel mozzarella over dejen og drys med salt og peber. Bages 10-12 minutter i en 275 grader C. alm ovn på nederste rille. Hæld lidt olie over efter bagningen og server med frisk basilikum. |
|
Opskriften er vist 13785 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne