Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana)

Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana), billede 4 Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana), billede 1 Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana), billede 2 Pizza Napoli (Pizza alla Napolitana), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Pizzadej:
400 g.Hvedemel
2.5 dl.Vand
25 g.Gær, frisk
1.5 spsk.Olivenolie
1 spsk.Sukker
0.5 tsk.Salt
 
 Fyld:
500 g.San Marzano tomater, friske
1 tsk.Basilikum, tørret
200 g.Bøffelmælksmozzarella
 Salt
 Peber
 
 Toppings:
 Basilikum, frisk
 Olivenolie
 
Opskrift:
Pizzadej:
Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på. Ælt dejen rigtig meget.
Drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid.

Fyld:
Flå tomaterne og skær dem i tern og mozzarella i skiver.

Slå dejen ned og rul den ud til 2 runde pizzaer.

Fordel tomatern på dejen og drys tørret basilikum over. Fordel mozzarella over dejen og drys med salt og peber.

Bages 10-12 minutter i en 275 grader C. alm ovn på nederste rille.

Hæld lidt olie over efter bagningen og server med frisk basilikum.





karakterer:
Opskriften er vist 13785 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu