Pizza Napoletana

Pizza Napoletana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : SildeFisk - Ansjoser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portion pizzadej
 
 Fyld:
500 g.modne tomater
3-4 ansjosfileter
100 g.mozzarellaost
1 spsk.friskhakket basilikum
1 spsk.friskhakket oregano eller 1 tsk tørret
 peber
 
4-5 spsk.olivenolie.
 
Opskrift:
Lav en portion pizzadej. Sæt ovnen på 225 grader. Fyldet: Skold og flå tomaterne, befri dem for stilkefæste og kerner og skær tomatkødet i mindre stykker. Ælt dejen igennem og rul den til en tynd, rund plade. Fold en kant hele vejen rundt, så fyldet holdes på plads. Anbring pizzapladen på en oliesmurt, meldrysset plade. Fordel tomater, ansjosfileter, skiver af osten og de hakkede krydderurter over pizzaen. Krydr med friskkværnet peber og dryp med olivenolie. Bag pizzaen midt i ovnen i 20-25 min, til kanten er lysebrun og sprød. Servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 11514 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-08-25 13:43:48
Har intet med en Pizza Napoletana at gøre. 1: Man ruller og folder ikke en pizzadej. Den bearbejdes tynd med hænderne. 2: En Napoletana er originalt uden ansjos. 3: En napoletana er uden oregano og peber. 4: Basilikum hakkes ikke. Derudover skal der god olivenolie på en Napoletana.