Pizza Napoletana
Hovedingrediens : SildeFisk - Ansjoser Indsendt : Red : |
|
|
Lav en portion pizzadej. Sæt ovnen på 225 grader. Fyldet: Skold og flå tomaterne, befri dem for stilkefæste og kerner og skær tomatkødet i mindre stykker. Ælt dejen igennem og rul den til en tynd, rund plade. Fold en kant hele vejen rundt, så fyldet holdes på plads. Anbring pizzapladen på en oliesmurt, meldrysset plade. Fordel tomater, ansjosfileter, skiver af osten og de hakkede krydderurter over pizzaen. Krydr med friskkværnet peber og dryp med olivenolie. Bag pizzaen midt i ovnen i 20-25 min, til kanten er lysebrun og sprød. Servér straks.
|
|
Opskriften er vist 11519 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Thue - 2018-08-25 13:43:48 Har intet med en Pizza Napoletana at gøre. 1: Man ruller og folder ikke en pizzadej. Den bearbejdes tynd med hænderne. 2: En Napoletana er originalt uden ansjos. 3: En napoletana er uden oregano og peber. 4: Basilikum hakkes ikke. Derudover skal der god olivenolie på en Napoletana. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne