Pizza med gorgonzola
Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola Indsendt : Red : |
|
|
Lav en portion pizza-dej.
Sæt ovnen på 250 grader. Skold og flå tomaterne, befri dem evt. for kerner, og hak kødet med en kniv. Dåsetomater skal bare dryppe af og hakkes. Skær osten i små terninger. Ælt dejen igennem på et melet bord. Del den i to lige store stykker og rul hver del til en tynd plade med en diameter på ca. 20 cm. Fold en lille kant hele vejen rundt, så fyldet bliver på plads. Smør en bageplade med olivenolie og anbring pizzabundene herpå. Fordel de hakkede tomater over bundene, drys med timianblade, salt og peber, læg skinkeskiverne på og fordel osteterningerne øverst. Pensl kanterne med olie og dryp også pizzafyldet med olie. Sæt pizzaerne nederst i den meget varme ovn og bag dem ca. 20 min, til de er sprøde og kanten gyldenbrun. Tips: Pizzadejen kan også udrulles til et rektangel i bagepladens størrelse. Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 24325 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne