Fiselback kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : |
|
|
Der skrælles ca. 2 store pæne kartofler pr. mand.
Med en skarp kniv skæres der riller på tværs af kartoflerne ind til midten.
Smør et ildfast fad med smør, og læg kartoflerne herpå.
Kartoflerne drysses nu med salt og paprika, til kartoflerne er lyserøde, herefter drysses kartoflerne med rasp, og der lægges en stor smørklat på hver kartoffel.
Sættes ind i en 160 graders varm ovn og bages i 1 time
|
|
Opskriften er vist 31303 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Mads Jul - 2011-05-08 14:51:55 Enig! Jesper Madsen - 2011-01-30 13:56:26 Fiselback??? Det minder mistænkeligt om Hasselbach kartofler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne