Pizza Fiesole
Hovedingrediens : Grøntsager - Artiskokker Indsendt : |
|
|
Lav en portion pizza-dej. Sæt ovnen på 250 grader. Skold og flå tomaterne og skær dem i skiver. Skær skinken i terninger. Hæld væden fra artiskokhjerterne og halvér dem. Ælt dejen igennem og rul den til en aflang plade på et melet bord. Dejen kan også deles i to dele, der rulles til cirkler. Læg dejbunden(e) på en oliepenslet bageplade. Fold en kant hele vejen rundt, så fyldet holdes på plads. Læg de skivede tomater taglagt på dejen. Fordel skinketerningerne over. Læg artiskokhjerterne øverst. Drys med hakket basilikum. Læg tynde skiver ost over fyldet, hvis der bruges bel paese, skal den først lægges over pizzaen de sidste 5 min af bagetiden, for den smelter hurtigt. Bag pizzaen midt i ovnen ca 20 min, til den er sprød og kanten gyldenbrun.
Tips: servér pizzaen varm med en fyldig salat til. Skinken kan erstattes af baconterninger. |
|
Opskriften er vist 9296 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne