Engelsk chokoladebudding

Engelsk chokoladebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
1.25 dl.sukker
3 æg
1.75 dl.mel
1 tsk.bagepulver
0.75 dl.kakao
2½-3 dl.mælk
 
Opskrift:
Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør godt for hver.

Sigt mel, bagepulver og kakao sammen og vend det i skiftevis med mælken uden at røre for meget.

Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Fyld den i en smurt, firkantet bageform eller et ovnfast fad og sæt formen i vandbad i oven (kan også bare sættes i ovnen).

Chokoladebudding af denne type skiller under bagningen, således at det øverste er kageagtigt og i bunden dannes et halvflydende lag. Dette er korrekt og skyldes ikke fejl i opskrift eller bagning.

Serveres varm eller kold, drysset med lidt sukker, og evt. med flødeskum eller råcreme.





karakterer:
Opskriften er vist 15777 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (62 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-08 15:14:46
Ja hvor lang tid skal den være i ovnen

  -   2007-01-13 06:45:36
Hvor lang tid skal den være i ovnen?

  -   2005-01-01 01:01:01
Ved hvor mange grader og i hvor lang tid skal buddingen i ovnen?

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god