Rabarberkage med kokos (varm)
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Smør 4 ovnfaste portionsskåle eller koketter – eller vælg et større fad.
Snit rabarberne i 1 cm store stykker, bland dem med sukker og kartoffelmel og fordel blandingen i skålene.
Pisk dulle og sukker tykt og pisk æggeblommerne i én ad gangen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen skiftevis med kokosmelet.
Fordel dejen oven på rabarberne og bag desserten i ovnen ved 175º i ca. 25 min. for portionsskålenes vedkommende, og i ca. 40 min. for en stor skål. Servér med flødeskum, creme fraiche eller blødrørt vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 21238 gange,
og udskrevet 580 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer "Husmoderen" - 2011-07-02 14:59:32 Er der nogen, som har prøvet denne opskrift.Hvordan er den? Nikolaj - 2010-10-10 13:17:48 Opskrifter i klart sprog er at foretrække frem for "slang". Tak. anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad er dulle? Dulle er slang for smør eller margarine |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne