Rabarberkage med kokoslåg (varm)
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skyld rabarberstilkene grundigt og skær dem i stykker på ca. 2 cm. Bland dem med 180 g af sukkeret i en gryde, og lad det koge op under omrøring, rabarberne må endelig ikke koge ud. Fordel kompotten i fire smurte ildfaste skåle. Rør smør og resten af sukkeret sammen, tilsæt æggene og derefter de øvrige ingredienser i nævnte rækkefølge.
Fordel dejen over kompotten - glat den evt. ud med en ske dyppet i varmt vand. Kagerne sættes i ovnen ved 180 ° i 12-15 min. og serveres varme, evt. med flødeskum.
Tips: Dejen kan gøres klar i god tid og opbevares i køleskab. |
|
Opskriften er vist 19257 gange,
og udskrevet 612 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-01 15:20:01 Skal cremefraichen i dejen? Eller spises til - men der er forslaget jo flødeskum...? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne