Rabarberkage med kokoslåg (varm)

Rabarberkage med kokoslåg (varm), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.rabarber
280 g.sukker
100 g.smør
2 æg
75 g.mel
0.5 tsk.bagepulver
50 g.kokosmel
½ dl.cremefraiche 38%
 
Opskrift:
Skyld rabarberstilkene grundigt og skær dem i stykker på ca. 2 cm. Bland dem med 180 g af sukkeret i en gryde, og lad det koge op under omrøring, rabarberne må endelig ikke koge ud. Fordel kompotten i fire smurte ildfaste skåle. Rør smør og resten af sukkeret sammen, tilsæt æggene og derefter de øvrige ingredienser i nævnte rækkefølge. Fordel dejen over kompotten - glat den evt. ud med en ske dyppet i varmt vand. Kagerne sættes i ovnen ved 180 ° i 12-15 min. og serveres varme, evt. med flødeskum.

Tips:

Dejen kan gøres klar i god tid og opbevares i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 19257 gange,
og udskrevet 612 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-01 15:20:01
Skal cremefraichen i dejen? Eller spises til - men der er forslaget jo flødeskum...?