Rabarberkage med marengs 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarine og sukker røres blødt. Marcipanen røres i. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Mel og bagepulver røres i skiftevis med vandet.
Dejen hældes i en smurt springform og bages i 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Rabarberne skylles og snittes i stykker à 1 cm. Æggehviderne piskes stive og sukkeret piskes i til en sej masse. Rabarberne fordeles over den forbagte bund og marengsmassen fordeles henover det hele som låg. Bages 20 min. ved 180 grader C. alm. ovn til marengsen er gylden. |
|
Opskriften er vist 32868 gange,
og udskrevet 751 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-07-22 19:23:51 Er det ikke en fejl med bagepulver? tsk i stedet for spsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne