Rabarberkage med mandler, ingefær og sauce
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Hak mandlerne meget fint og rør dem med smør og sukker. Rør ægget i og bland melet i. Skyl og rens rabarberne og skær dem i tynde skiver. Kom dem i en skål og bland dem med sukker, ingefær, ingefærsirup og maizena.
Fordel 2/3 af dejen i en smurt springform. Læg rabarberblandingen på og kom resten af dejen over i små klatter. Drys mandler over. Bag kagen ca. 50 min. ved 175° på midterste rille. Sigt flormelis over. Sauce: Rens og skyl rabarberne og snit dem. Bland rabarber, sukker og vin i en gryde. Kog det ca. 5 min. og gnid det gennem en sigte. Lad saucen blive kold og server den til rabarberkagen. |
|
Opskriften er vist 9149 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne