Bradepandekage med rabarbermarengs 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 82982 gange,
og udskrevet 2919 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Super god - 2020-05-02 20:13:03 Rigtig god kage der er nem at lave. anonym - 2017-06-18 11:05:37 Et par forslag til en skøn kage: Drys den smurte form (jeg bruger en stor tærteform) med rasp Jeg fylder i som følger: dej alle rabarber nødder, mandler eller hvad jeg synes marengs Synes at nødder/mandler har tendens til at blive sorte når de ligger i marengsen derfor gemmer jeg dem under ;-) Helge - 2017-05-29 19:44:11 Lækker kage, men marengsen bliver brændt i toppen, så jeg tænker at 55 minutter er for lang tid eller 200 grader er for meget. Er der andre, der har noget erfaring, de vil dele.? cathrine - 2015-06-19 11:24:30 Virkelig god kage! Kom godt med rabarber i. Det er en sød kage- og det syrlige gør det så godt sammen med. Jeg fordelte rabarberne i både kagedej og marengs som Nanna, kæmpe succes. Viggo - 2015-05-16 10:37:35 min marens bliver brændt på toppen?? Skal bunden forbages??? HJÆLP!! Anne Katrine - 2014-06-20 10:24:56 En rigtig lækker og sommerlig kage :) Jeg Bagte den som afskedskage til arbejdet da jeg gik på barsel og det var et kæmpe hit. Jeg endte med at måtte gå her ind igen og printe opskriften til alle de dejlige kontor damer der stod og bare måtte have opskriften :) Selv en gut der normalt ikke kan lide rabarber noget som helt tog to gange og ville da lige vide hvad jeg gjorde ved rabarberne, da de jo smage godt !! Jeg bagte 4 stk kager til 12 personer i hver og de stod i køleskabet natten over, så den kan sagtens "masseprosuderes" og stå i køleskabet, maringen bliver dog lidt blød, men det gjorde åbenbart ikke noget ;) Kitty - 2014-05-17 11:18:32 hej, min marens bliver brændt på toppen når jeg prøver at køre den på de 200C - hvad gør jeg? :) anonym - 2014-05-01 10:19:28 Kan man lave den dagen før og opbevare på køl eller vil det ødelægge marengsen? Nanna - 2012-05-17 17:53:19 Lækker og svampet kage, jeg puttede ca halvdelen af rabarberen i selve kagen, så bliver den rigtig svampet og alle nødderne i selve kagen også. Hasselnødder og mandler kan nemt bruges :) FridaSoie - 2010-07-06 14:19:39 Vi synes det var en rigtig god kage, den kunne vi godt finde på at bage igen ;-) Louise - 2007-05-31 06:24:23 Intet mindre end FABELAGTIG! Jeg brugte mandler da jeg ingen valnødder havde. Tror også den vil være god med stikkelsbær... Ulla Sørensen - 2005-01-01 01:01:01 Denne kage er ualmindelig god og ALTID en succes - serveres gerne med flødeskum til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne