Klausens hjortebøffer
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars Indsendt : Red : |
|
|
Det hakkede fars blandes med Creme Fraicen og det hakkede løg samt peber og salt.
Der formes nu nogle store Bøffer som steges i en bradepande i ovnen ved ca. 180 grader i ca. 1 time. Efter at stegningen er påbegyndt hældes der en ½ liter piskefløde samt en god klat ribsgele i bradepanden |
|
Opskriften er vist 30838 gange,
og udskrevet 760 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer elseogviggo - 2015-10-14 20:59:01 lyder meget lækkert Per - 2011-12-24 10:22:20 Det er formentlig creme fraicen som gør saucen skiller, jeg mener du skal op i 38% for at den ikke skiller, ellers rør lidt maizena i. sninvest - 2011-12-19 20:29:46 Bøfferne var OK, men hvorfor skilte saucen fuldstændig, ribssaften eller creme fraiche sammen med fløden ? Inge Lise - 2005-01-01 01:01:01 Man kan erstatte noget 1/3 af hjortekødet med svinekød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne