Klausens hjortebøffer

Klausens hjortebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hakket hjortekød fra hals eller bov.
2.5 dlCreme fraiche 18%
1 stortløg som hakkes groft
 salt
 peber
 
5 dl.piskefløde
 ribsgele
 
Opskrift:
Det hakkede fars blandes med Creme Fraicen og det hakkede løg samt peber og salt.
Der formes nu nogle store Bøffer som steges i en bradepande i ovnen ved ca. 180 grader i ca. 1 time.

Efter at stegningen er påbegyndt hældes der en ½ liter piskefløde samt en god klat ribsgele i bradepanden





karakterer:
Opskriften er vist 30838 gange,
og udskrevet 760 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-14 20:59:01
lyder meget lækkert

  -   2011-12-24 10:22:20
Det er formentlig creme fraicen som gør saucen skiller, jeg mener du skal op i 38% for at den ikke skiller, ellers rør lidt maizena i.

  -   2011-12-19 20:29:46
Bøfferne var OK, men hvorfor skilte saucen fuldstændig, ribssaften eller creme fraiche sammen med fløden ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan erstatte noget 1/3 af hjortekødet med svinekød.