Bagt rabarberkage med kokosmel
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne skæres i stykker på 1 cm og drysses med sukker og vanille.
Ingredienserne til dejen æltes med fingrene og kommes oven på rarbarberne. Drysses med hasselnødder. Bages dækket med stanniol ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter på nederste rille, stanniolen fjernes og kagen bages endnu 15-20 minutter. Serveres evt. lun med koldt flødeskum eller cremefraiche/is. |
|
Opskriften er vist 55387 gange,
og udskrevet 1599 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-06-06 15:42:05 Synes den er for snasket, men smagen er god anonym - 2015-06-21 00:13:51 Skøn skøn kage Per - 2007-05-07 11:20:09 Kagen på billedet er bagt i en 23c33 cm bradepande. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne