Bagt rabarberkage med kokosmel

Bagt rabarberkage med kokosmel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Bagt rabarberkage med kokosmel, billede 4 Bagt rabarberkage med kokosmel, billede 1 Bagt rabarberkage med kokosmel, billede 2 Bagt rabarberkage med kokosmel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.rabarber
60 g.sukker
1 tsk.vanille
 
 Dej:
250 g.kokosmel
300 g.sukker
50 g.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
1 æg
250 g.margarine
 
50-100 g.hasselnødder
 
Opskrift:
Rabarberne skæres i stykker på 1 cm og drysses med sukker og vanille.

Ingredienserne til dejen æltes med fingrene og kommes oven på rarbarberne. Drysses med hasselnødder.

Bages dækket med stanniol ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter på nederste rille, stanniolen fjernes og kagen bages endnu 15-20 minutter.

Serveres evt. lun med koldt flødeskum eller cremefraiche/is.





karakterer:
Opskriften er vist 55431 gange,
og udskrevet 1600 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-06-06 15:42:05
Synes den er for snasket, men smagen er god

  -   2015-06-21 00:13:51
Skøn skøn kage

  -   2007-05-07 11:20:09
Kagen på billedet er bagt i en 23c33 cm bradepande.