Rabarberkage med makroner - Kogt

Rabarberkage med makroner - Kogt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 rabarber
 sukker
 lidt vand
 makroner
 sherry
 flødeskum
 
Opskrift:
Kog rabarberne med lidt sukker og en smule vand til det bliver til en grød. Herefter kommes det i en skål til det bliver koldt. Knus nogle makroner og kom lidt sherry el. på og lad dem trække. Disse kommes ovenpå rabarbergrøden og herefter flødeskum.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gammeldags rabarberkage med flødeskum

karakterer:
Opskriften er vist 33012 gange,
og udskrevet 533 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Dæk en tærteform med de knuste makroner og læg de kogte rabarber over - supergodt - og serveres med cremefraiche.