Rabarberkage med makroner - Kogt
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Kog rabarberne med lidt sukker og en smule vand til det bliver til en grød. Herefter kommes det i en skål til det bliver koldt. Knus nogle makroner og kom lidt sherry el. på og lad dem trække. Disse kommes ovenpå rabarbergrøden og herefter flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 33006 gange,
og udskrevet 531 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer beriteb - 2005-01-01 01:01:01 Dæk en tærteform med de knuste makroner og læg de kogte rabarber over - supergodt - og serveres med cremefraiche. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne