Bradepandekage med rabarbermarengs 06

Bradepandekage med rabarbermarengs 06, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
175 g.margarine
150 g.sukker
2 spsk.vanille
1 knsp.salt
3 æggeblommer
250 g.hvedemel
2.5 tsk.bagepulver
5 - 6 spsk.sødmælk
 
 Rabarber marengs:
3 æggehvider
200 g.sukker
100 g.grofthakkede valnøddekerner
500 g.rabarber/ blåbær
 
 
1 lille bradepande (24 x 30)
 Margarine til formen
1-2 spsk.rasp
 
Opskrift:
Rør margarine cremet med sukker, vanille, salt og æggeblommer.

Bland mel med bagepulver og rør lidt efter lidt i smørcremen sammen med mælken.

Smør formen og drys med rasp. Hæld dejen i formen og glat med en dejskraber.

Tænd ovnen på 200°.
Pisk æggehviderne næsten stiv og hæld sukkeret i og pisk det hele stift igen.

Skær rabarberne i 1 - 2 cm stykker, og ved dem i sammen med nødderne.

Smør det ovenpå dejen og bag kagen i 40 - 45 min.

Opbevar evt. kagerest køligt og utildækket.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bradepandekage med rabarbermarengs

karakterer:
Opskriften er vist 14046 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den bliver bestemt ikke dårligere hvis man bruger mandler i stedet for valnødder! En rigtig god kage