Bradepandekage med rabarbermarengs 06
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rør margarine cremet med sukker, vanille, salt og æggeblommer.
Bland mel med bagepulver og rør lidt efter lidt i smørcremen sammen med mælken. Smør formen og drys med rasp. Hæld dejen i formen og glat med en dejskraber. Tænd ovnen på 200°. Pisk æggehviderne næsten stiv og hæld sukkeret i og pisk det hele stift igen. Skær rabarberne i 1 - 2 cm stykker, og ved dem i sammen med nødderne. Smør det ovenpå dejen og bag kagen i 40 - 45 min. Opbevar evt. kagerest køligt og utildækket. |
|
Opskriften er vist 14068 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer camilla andersen - 2005-01-01 01:01:01 den bliver bestemt ikke dårligere hvis man bruger mandler i stedet for valnødder! En rigtig god kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne