Pizza Genovese
Hovedingrediens : SildeFisk - Ansjoser Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Lav en portion pizza-dej. Skold og flå tomaterne, tomater fra dåse skal bare dryppe af. Fjern stilkefæstet og del tomaterne i kvarte. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Varm olien op i en gryde og svits løgene klare heri. Tilsæt tomater, salt og peber og lad saucen småkoge under låg 1/2 time. Sæt ovnen på 225 grader. Ælt dejen igennem og rul den ud til en stor firkant på et meldrysset bord. Læg dejen på en smurt, meldrysset bageplade og prik den let med en gaffel. Fold en kant hele vejen rundt, så fyldet bliver på plads. Smør tomatsaucen over dejen, men ikke helt ud til kanten. Skær olivenerne i skiver og fordel dem over. Fordel også ansjosfileterne og drys med oregano. Dryp olie over pizzaen og sæt den i ovnen på nederste rille ca 25 min, til kanten er sprød og gylden.
Tips Saucen kan laves i forvejen. Længere kogetid gør den mere koncentreret i smagen. Kan fryses.
|
|
Opskriften er vist 10868 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne