Pizzasnegl
Hovedingrediens : Oste - Mozerella Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, olie og mel og ælt dejen godt.
Lad dejen hvile 40 min.
Rulles ud til firkant ca. 35x35 cm.
Bland tomatpuré, hvidløg, oregano og ca. 175 g af osten sammen.
Fordel blandingen over dejen.
Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 16 skiver.
Læg skiverne med snitfladen opad på bagepapir.
Lad sneglene efterhæve 20 min.
Drys resten af osten over.
Bages 12-15 min ved 200º.
Fryse-egnet.
|
|
Opskriften er vist 20923 gange,
og udskrevet 800 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer t - 2010-04-16 17:49:54 #Randi - Du har ret, der er for lidt mel i. Dejen vil blive klistret hvis man følger opskriften. Der skal nemlig 275 - 325 g mel i for at den er god til udrulning. Randi - 2008-08-30 16:29:33 Godt være det bare er mig men dejen er alt alt for tynd, måtte bruge en del ekstra mel for at kunne rulle den ud og sammen igen for at den ikke skulle klister for meget. Men eller en rigtig god opskrift. Og hurtig lige at bikse sammen Oliver Dúrr the g - 2008-04-30 13:15:21 skide god opskrift. mig, - 2008-03-18 12:21:25 mmmh, rigtig lækker! kan varmt anvefale den.! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne