Pizzasnegl

Pizzasnegl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oste - Mozerella

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 g.gær
 dl.vand
0.5 tsk.groft salt
1 spsk.olie
3 dl.pizzamel
 
2 ds.konc. tomatpuré a 70 g
1 fedknust hvidløg
1 tsk.tørret oregano
200 g.reven mozzarellaost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, olie og mel og ælt dejen godt. Lad dejen hvile 40 min. Rulles ud til firkant ca. 35x35 cm. Bland tomatpuré, hvidløg, oregano og ca. 175 g af osten sammen. Fordel blandingen over dejen. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 16 skiver. Læg skiverne med snitfladen opad på bagepapir. Lad sneglene efterhæve 20 min. Drys resten af osten over. Bages 12-15 min ved 200º. Fryse-egnet.





karakterer:
Opskriften er vist 20923 gange,
og udskrevet 800 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-16 17:49:54
#Randi - Du har ret, der er for lidt mel i. Dejen vil blive klistret hvis man følger opskriften. Der skal nemlig 275 - 325 g mel i for at den er god til udrulning.

  -   2008-08-30 16:29:33
Godt være det bare er mig men dejen er alt alt for tynd, måtte bruge en del ekstra mel for at kunne rulle den ud og sammen igen for at den ikke skulle klister for meget. Men eller en rigtig god opskrift. Og hurtig lige at bikse sammen

  -   2008-04-30 13:15:21
skide god opskrift.

  -   2008-03-18 12:21:25
mmmh, rigtig lækker! kan varmt anvefale den.!