Vinterpizza
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i vandet, honning, salt, olie og krydderurter røres i. Grahamsmelet tilsættes, og dejen trækker ca. 15 min.
Hvedemelet røres i dejen lidt ad gangen. Æltes grundigt igennem og vendes i 1 spsk. olie. Dejen stilles tildækket til hævning et lunt sted 6-8 timer - eller køligere 1 døgns tid.
Dejen æltes let igennem og deles i 8 stykker á 15 cm i diameter. Pizzaerne sættes på bageplade og forsynes med fyld.
Fyld: Svits løg, porrer og hvidløg i 2 spsk. olie i 8-10 min. Champignonerne tilsættes. Simrer endnu 5 min. Drys med salt og peber og fordel fyldet på pizzaerne. Drys med parmesan. Bag i 225º varm ovn i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 11831 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer feldborg - 2007-11-29 11:13:19 hej jeg er så lækker Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 En vinerpizza for mig er med dejlige rodfrugter - pastinak. jordskokker, rodselleri og rodpersille samt evt. gulerod i små tern. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne