Pizza med løg og ansjoser
Hovedingrediens : SildeFisk - Ansjoser Indsendt : Red : |
|
|
Rør mel og salt sammen. Gæren opløses i håndvarmt vand tilsat olien og melet røres i efterhånden. Bind dejen sammen med de sammenpiskede æg og ælt den blank og smidig. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse (ca. 1 time) et varmt sted. Hvis ansjoserne er købt saltede, udvandes de en halv time, renses og befries for hoved og ben. Varm olien op i en sauterpande. Skær de rensede løg og hvidløgsfeddene i tynde skiver og lad ringene stege klare, men ikke brune, for svag varme. Ansjosfileterne hakkes groft og kommes på panden. Rør rundt under opvarmningen og tilsæt efter nogle minutter tomatpuré, basilikum samt peber efter smag. Lad fyldet simre 5-10 min. til det tykner.
Ovnen varmes op til 230 grader. Pensl bagepladen med olivenolie. Slå dejen ned og del den i to dele, der hver især rulles tyndt ud på et meldrysset bord og lægges på pladerne. Drys med grov rasp og forbag bundene, til farven er bleget. Bred saucen ud over bundene, men lad den yderste centimeter dej være bar. Stænk den resterende olie over og bag pizzaen færdig til overfladen er mørkgylden og karamelagtig, ca. 15 min. Det er ikke en fejl, at pizzaen er uden ost. Hvis man ikke kan leve uden, kan man lægge tynde skiver af en god mozzarella over fyldet. |
|
Opskriften er vist 12923 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne