Dådyrlever a la south-africa

Dådyrlever a la south-africa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrlever

Oprindelsesland : Sydafrika

SydafrikaIndsendt :     

Ingredienser:
1 dådyrlever
 Hakket løg, skal fylde lige så meget som leveren
 Smør til stegning
5 dl.fløde
1 bakkechampignon
 salt
 peber
 Løse ris
 evt. lidt safran til risen
 
Opskrift:
Leveren fra et dådyr skæres i meget-meget tynde skiver, og brunes let i masser af rigtig smør. De snittede løg brunes til disse er gyldne, champignonerne brunes også, og begge dele hældes sammen med det stegte lever. Fløden tilsættes og der smages til med salt og peber, det hele småsnurrer nu i 10 min.

Der serveres løse ris til, som gerne må være kogt med en knivspids safran.





karakterer:
Opskriften er vist 18850 gange,
og udskrevet 322 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (110 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-28 18:19:42
Hvis man kan lide lever er det en super opskrift - siger min mand, som kan lide lever. Når man ikke kan lide lever - som jeg, er det en god opskrift fordi det øvrige "fyld" hjælper leveren med at glide ned.

  -   2007-10-09 08:54:43
føj;P

  -   2005-01-01 01:01:01
den smager bare super duper cool