Dådyrlever a la south-africa
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrlever Oprindelsesland : Sydafrika Indsendt : |
|
|
Leveren fra et dådyr skæres i meget-meget tynde skiver, og brunes let i masser af rigtig smør.
De snittede løg brunes til disse er gyldne, champignonerne brunes også, og begge dele hældes
sammen med det stegte lever.
Fløden tilsættes og der smages til med salt og peber, det hele småsnurrer nu i 10 min.
Der serveres løse ris til, som gerne må være kogt med en knivspids safran. |
|
Opskriften er vist 18843 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (110 stemmer) |
|
Kommentarer LHM - 2011-11-28 18:19:42 Hvis man kan lide lever er det en super opskrift - siger min mand, som kan lide lever. Når man ikke kan lide lever - som jeg, er det en god opskrift fordi det øvrige "fyld" hjælper leveren med at glide ned. delle - 2007-10-09 08:54:43 føj;P MIKa - 2005-01-01 01:01:01 den smager bare super duper cool |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne