Pizza med bacon og pepperonipølse
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt : Red : |
|
|
Tomatpurren blandes op med vand og smøres på pizzabundene. Har du lidt grøntsagsrester fra ugen hakkes disse i mindre stykker og sauteres af på en pande i lidt olivenolie og kommes herefter på pizzabundene, krydres. Derpå kommes bacon, pepperoni og til slut mozzarella. Pizzaerne bages i en forvarmet ovn på bagepapir ved 220-250 grader til den er sprød og gylden.
|
|
Opskriften er vist 24737 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (70 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne