Pizza med aubergine og tomat

Pizza med aubergine og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dl.vand
25 g.gær
1 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
250 g.pizzamel eller hvedemel
 
 Fyld:
4 tsk.tomatpesto
1 aubergine
 salt
2 spsk.olivenolie
4 tomater
 frisk basilikum
75 g.reven ost, evt. mozzarella
 
Opskrift:
Dej:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og mel. Ælt dejen godt og stil den til hævning et lunt sted i ca. 20 min. Rul dejen ud på et meldrysset bord. Form den til en stor rund pizza eller flere små og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Fyld:
Fordel tomatpestoen på pizzabunden. Skær auberginen i tynde skiver og salt dem. Lad dem trække i ca. 10 min., hvorefter de skylles og steges i olie, til de får farve. Fordel auberginerne på bunden sammen med skiver af tomat og frisk basilikum. Drys med revet ost og bag pizzaen ved 200 grader i 15-20 min. Serveres med en salat af iceberg, ristede pinjekerner og pærebåde.





karakterer:
Opskriften er vist 15556 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu