Pizza med aubergine og tomat
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og mel. Ælt dejen godt og stil den til hævning et lunt sted i ca. 20 min. Rul dejen ud på et meldrysset bord. Form den til en stor rund pizza eller flere små og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Fyld: Fordel tomatpestoen på pizzabunden. Skær auberginen i tynde skiver og salt dem. Lad dem trække i ca. 10 min., hvorefter de skylles og steges i olie, til de får farve. Fordel auberginerne på bunden sammen med skiver af tomat og frisk basilikum. Drys med revet ost og bag pizzaen ved 200 grader i 15-20 min. Serveres med en salat af iceberg, ristede pinjekerner og pærebåde. |
|
Opskriften er vist 15556 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne