Pissaladière
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200°.
Varm olien i en stor gryde, tilsæt løg og hvidløg og sauter for svag varme til løgene nærmest er kogt sammen til en mos, ca. 20 min. Rul dejen tyndt ud som til pizza og fordel løgmosen på dejen. Fordel ansjosfileter og de små oliven i et sirligt mønster oven på løgene og bag pissaladieren i ovnen i 20 min. Server pissaladieren lun med f.eks. en tomatsalat. Den er også velegnet til en buffet. Tips: * Brøddej, f.eks.: 1 1/4 dl vand, 10 g gær, 1½ tsk. salt, 45 g durummel og 90 g hvedemel. Opløs gæren i vandet og ælt salt og mel i. Efterhæv gerne køligt til næste dag eller blot et par timer på køkkenbordet. |
|
Opskriften er vist 10984 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne