Pissaladière

Pissaladière, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.løg i strimler
4 fedhakkede hvidløg
2 spsk.olivenolie
300 g.brøddej*
75 g.ansjosfileter
75 g.små sorte nicoise oliven
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200°.

Varm olien i en stor gryde, tilsæt løg og hvidløg og sauter for svag varme til løgene nærmest er kogt sammen til en mos, ca. 20 min.

Rul dejen tyndt ud som til pizza og fordel løgmosen på dejen. Fordel ansjosfileter og de små oliven i et sirligt mønster oven på løgene og bag pissaladieren i ovnen i 20 min.

Server pissaladieren lun med f.eks. en tomatsalat. Den er også velegnet til en buffet.

Tips:

* Brøddej, f.eks.: 1 1/4 dl vand, 10 g gær, 1½ tsk. salt, 45 g durummel og 90 g hvedemel. Opløs gæren i vandet og ælt salt og mel i. Efterhæv gerne køligt til næste dag eller blot et par timer på køkkenbordet.





karakterer:
Opskriften er vist 10961 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu