Majspizza

Majspizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Grøntsager - Majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
 dl.vand
25 g.gær
250-300 g.hvedemel
2 spsk.olie
40 g.sesamfrø
1 tsk.salt
 
 Fyld:
150 g.kogte majs
2 porrer
10 sorte oliven
1 spsk.tørret oregano
2 spsk.sojasauce
 Salt
 peber
2 spsk.olie
2 dl.grøntsagsbouillon
1 ds.tomatpuré
100 g.mild ost til gratinering
 
Opskrift:
Rør gæren ud med lunkent vand. Tilsæt olie, salt, sesamfrø og det meste af melet. Resten af melet, æltes i lidt efter lidt. Stil dejen til hævning i 45 min. Rens porrerne og svits dem i olien. Tilsæt bouillon, tomatpuré, soyasovs og oregano. Lad det småkoge uden låg i 10 min. og tilsæt majskornene. Smag til med salt og peber. Form en cirkel af dejen på et stykke bagepapir. Pizzabunden skal være ca. 25 cm i diameter. Fordel fyldet på bunden. Pynt evt. med oliven og drys med revet ost. Bag pizzaen 30 min. ved 200 grader på næstnederste rille.





karakterer:
Opskriften er vist 9744 gange,
og udskrevet 151 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu