Thaisalat (Rå mad)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Kilde : joy Indsendt : Red : |
|
|
Fjern stilken fra svampene og skær svampene i tern. Skær pebrene i tern, knus hvidløg og ingefær i hvidløgspresser, pres saften fra citronen og finhak koriander, chili og forårsløg.
Bland koriander, ingefær, chili, hvidløg, olivenolie, sesamolie, og citronsaft i en skål. Hak jordnødderne groft og tilsæt dem og svampene til blandingen og bland grundigt. Lad de marinere i 24 timer. Sæt (wakame)tangen i blød i 2-24 timer og skyl. Juice citrongræsset, galangarod og limefrugt. Blend denne juice med kokosnøddekødet og nok kokosvand til at det bliver en sovs. Si salaten og læg den med en ske på store salatblade, evt. kinakål, toscana-kål eller romaine. Skær tangen til fine strimler og drys på toppen. Hæld sauce derover. Til slut kan lime- og citronskræl strimles fint og drysses over. |
|
Opskriften er vist 14088 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne