Dadelsirup - Dadel sirup
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Kilde : joy Indsendt : |
|
|
dadler blendes med iblødsætningsvand, ingefærsaft og vanilje.
|
|
Opskriften er vist 20939 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2017-11-15 17:20:28 Hvad er mængderne? anonym - 2011-11-15 13:00:22 Jeg vil meget gerne vide om anvendelsesmulighederne for daddel-sirup da jeg har købt en spand daddelsirup, og opdagede at konsistensen var fast og ikke flydende. jeg har ladet spanden stå ved stuetemperatur, men uden virkning, troede den kunne blive mere flydende, så jeg evt. kunne anvende den til glasering, og eller bagværk Hvad gør jeg? Med Venlig Hilsen Ulla Olivia jensen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne