Mandelmælk
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Kilde : joy Indsendt : |
|
|
1 ps. mandler lægges i blød natten over, blendes med vand, pulpen sies fra. Pulpen blendes igen med nyt vand, sies. Dette kan gøre 3-4 gange. Jeg får et par liter mælk ud af en pose mandler.
Mandelmælken kan så igen smages til med vanilie, kardemomme eller andet, blendes med frosne bananer, carobpulver, frosne bær eller bare drikkes som den er eller over Musli: Bananer, æbler, rosiner, kokos, boghvedespirer, squash i tern (ja, virkelig!), hvadsomhelst i bunden af en skål, mandelmælk over.
|
|
Opskriften er vist 24379 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2009-02-13 08:44:11 Er det en pose med 100 G? gæst - 2005-01-01 01:01:01 d lyder godt, hvilken type si anvendes ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne