Svinemørbrad med grøntsager i oystersauce

Svinemørbrad med grøntsager i oystersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lille hel afpudset svinemørbrad
1-2 grønne chili
 olie
 salt
 peber
 
0.5 bk.babymajs (eller en dåse)
0.5 bk.friske sukkerærter (eller frost)
0.5 bk.cherrytomater
1 fedhvidløg
1 lime saft heraf
0.5 dl.thai oystersauce
 
2 dl.basmati-ris
0.5 dl.hakkede cashewnødder (eller jordnødder)
 salt
 evt.frisk koriander
 
Opskrift:
Skær kødet i 3-4 cm tykke bøffer og bank dem let med håndroden.
Del de grønne chili på langs.

Stik et hul gennem hver mørbradbøf med en strikkepind eller lignende, og stik chilien herigennem.

Opvarm lidt olie på en tefalpande og steg bøfferne gyldne på alle sider, de skal have ca. 8-10 minutter i alt, alt efter størrelse.

Krydr med salt og peber og pak dem godt ind i folie og viskestykker. Lad dem hvile, mens du tilbereder grøntsager og ris.

Kog risene efter anvisningen på emballagen og vend de færdige ris med hakkede nødder og evt. blade af koriander.

Opvarm lidt olie i en wok eller på en meget stor sauterpande. Lynsteg tomater, ærter og majs i ganske få minutter. Tilsæt presset hvidløg, limesaft og oystersauce og lad det koge kort igennem. Juster evt. med lidt vand, hvis blanding synes for tør.

Serveres med bøfferne og de kogte ris. Samt evt. en agurkesalat.





karakterer:
Opskriften er vist 12428 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu