Lammekoteletter med salatpure
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Porren snittes fint og svitses i en gryde i margarinen.
Icebergsalaten snittes og tilsættes sammen med grøntsagsbouillon, mynte og dild. Småkoger under låg ca. 10 min.
Saucen pureres i blender eller foodprocessor og kommes tilbage i gryden. Jævnes med majsstivelse udrørt i fløde og smages til med salt og peber. Koteletterne snittes i fedtkanten og steges samlet på højkant med fedtsiden nedad 2-3 min. Koteletterne lægges ned, drysses med salt og peber og steges 2-3 min på hver side afhængig af tykkelsen. Koteletterne serveres med den varme salatpuré samt kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 7604 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne