Sennepsmørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær sener og hinder af mørbraden.
Brun den gyldent i margarine i en gryde.
Drys salt og peber over.
Tilsæt bouillon og sennep og lad retten stege ved svag varme ca. 15 minutter.
Hæld piskefløde ved og steg videre i 5 minutter.
Tag mørbraden op og skær den i passende stykker og anret dem i et fad.
Smag saucen til og hæld den over kødet.
Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 22874 gange,
og udskrevet 503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer jesper - 2009-08-09 19:36:28 super super den er rigtig god og et hit i vores lille farmilie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne