Grønkålspizza
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i ymeren. Tilsæt olie, grønkål, rugmel, hvedemel og salt. Lad dejen hæve, mens fyldet tilberedes. Bacon brunes på en tør pande. Brun kødet og champignonerne i baconfedtet, kom evt. lidt mere margarine i panden. Tilsæt det pressede hvidløg og smag til med salt og peber.
Smør en bradepande på ca. 25 x 35 cm med margarine og drys med rasp. Del dejen i to lige store dele og rul dem ud, så de passer med størrelsen af bradepanden. Læg den ene dejplade som bund, kom fyldet på og læg den anden dejplade ovenpå som låg og klem kanterne sammen. Pensl med vand. Bag pizzaen i ovn ved 200º i ca. 25 min. Pizzaen kan også bages direkte på bagepapir med en diameter på ca. 30 cm. Grønkålspizza med salat iblandet ærter og majs. |
|
Opskriften er vist 16457 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne