Frosne pizzabunde
Hovedingrediens : Mel - Pizzamel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vand. Tilsæt salt, olie og mel (hold lidt mel tilbage.) Slå dejen godt sammen. Tag den ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
Rul dejen ud til en rund plade ( ca. 30 cm. i diameter) Pak pizzabunden ind - først i Alu-folie og dernæst i en frysepose.
Læg den indpakkede pizzabund på en bakke og stil den i fryseren. Fjern bakken når bunden er hård. Pizzabunden forbliver flad, og man kan stable flere bunde.
Optøning : Pak den frosne pizzabund ud og læg den på et stykke bagepapir på køkkenbordet i ca. 45 minutter. |
|
Opskriften er vist 23929 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer kallerik - 2007-04-28 14:33:28 Jeg har prøvet den flere gange med succes, måske fordi jjeg bruger halvt pizzamel og hvedemel. My - 2006-12-09 21:16:07 Det kunne lset ikke bruges, jeg lavede en dobbelt portion, men det blev alligevel kun til en bund -med mindre det er til en meget lille pizza, kan på ingen måde anbefales anonym - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften er fra Karolines Køkken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne