Fedtfattig pizza
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i væsken, tilsæt mel og lad dejen hæve ½- 1 time. Rul dejen ud, så den passer på en bageplade.
Svits oksekødet på en slip-let-pande uden brug af fedtstof og fordel så kødet på pizzabunden. Skær tomaterne i skiver og læg dem ud over kødet og kryder med salt. Drys mozzarella over. Pizzaen bages 15-20 minutter ved 225 grader C. alm. ovn på nederste eller 2 nederste rille. |
|
Opskriften er vist 136547 gange,
og udskrevet 3110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (181 stemmer) |
|
Kommentarer trier - 2012-11-04 20:50:14 lyder rigtig lækker men hvordan kan den være sund når der er hvedemel i?:-) julie - 2012-06-12 10:57:59 Man kan sagtens tabe sig selv om det hvedemel man skal også have fedt. og har lavet denne pizza og den smagte godt puttede lig organo i dejen Har ikke lavet den :) - 2010-01-19 17:05:56 Men kunne man bytte tomaterne ud med peperronier? mig - 2009-10-28 08:57:57 Pizzaen er rigtig god men vi bruger i fremtiden; Tomatpure til at smøre på bunden. drysses med oregano, og 400 g oksekød og 4 løg i ringe. Den fylder mere og bliver suveren! Henriette - 2009-09-29 08:34:56 Hvis man bruger halvt af en grov mel, putter revet gulerødder og rød peber i stykker på, bliver den bare rigtig god, og der er nok til i hvert fald fire mand og måske lige lidt til fryseren:) Sara - 2009-09-15 19:45:47 Katrine: Det der gør pizzaen usund er hvedemelen. Gør som Jytte og brug ½ grovmel, det hjælper på det. :) Kamille - 2009-09-09 15:24:13 Katrine: Det, der feder er kalorierne. Der er rigtig meget energi i hvedemel, især ift. hvor meget det mætter, så selvom denne opskrift måske kan betegnes som værende fedtfattig, så er den ikke slankende. Kenneth - 2009-05-04 22:50:30 Syntes bunden er noget tør i det, og pizzaen i sig selv er ikke særlig spænnende eller smagsrig desværre... Den normale pizzaelsker - 2009-04-27 14:19:16 Jeg syntes den var tør og kedelig, forstår ikke at det er den bedste pizza du har bagt længe, så må dem du plejer at bage virkelig være ringe. Der skal bestemt laves en tomatsauce i bunden eller noget. Også undlad de store tomater på toppen, hva ska det til for?? Katrine - 2009-01-08 19:43:01 Hvad er det der feder i denne opskrift? Rasmus CJ - 2008-12-16 12:47:33 Er nød til lige at advare: Feder meget. Ca. 280 Kalorier pr. 100 gram ! Newbie backer - 2008-11-30 17:12:21 Hello ! prøv lige at fixe dejen! Den er jo helt gal! Mascha - 2008-07-21 17:43:33 Mums, har lige lavet den.. :-) Bare med jalapenos og lidt ekstra kød. Det smagte rigtigt godt! :-) Joan - 2008-07-06 19:43:22 Synes det er en rigtig fin opskrift, men man skal ihvert fald lave dobbelt portion til en bradepande. Så passer det med en fin tynd bund. Men ellers rigtig god:) Per - 2008-02-23 11:31:38 Selv en inkaneret fedtfattig hader spiste flere skiver af denne pizza, men vi var enige om at man dårligt kunne smage kødet, så mere kød eller helt undvære det. anonym - 2007-11-29 11:01:40 meget god pizza uden salt anonym - 2007-04-03 08:45:57 Forstår ikke hvorfor denne opskrift får så lav karakter. Det er den bedste pizza jeg har bagt længe. Husk at trykke dejen ud med våde finge, så den fylder hele bradepanden, så bli,r den bedst. Sweetie - 2005-01-01 01:01:01 Lækker hvis den peppes op med oregano, grøn peber og evt fl. tomater.. jytte - 2005-01-01 01:01:01 brug halv grovmel.mætter mere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne