Calzone med parmaskinke og mozzarella

Calzone med parmaskinke og mozzarella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oste - Mozerella

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
 dl.vand
25 g.gær
1 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
250 g.pizzamel eller hvedemel
 
 Fyld:
70 g.tomatpuré
1 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
100 g.parmaskinke
125 g.hel mozzarella
2 tsk.tørret oregano
 salt
 peber
1 æg til pensling
 
Opskrift:
Dej:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og mel. Ælt dejen godt og stil den til hævning et lunt sted i ca. 20 min. Rul dejen ud på et meldrysset bord. Form den til en rund pizza og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir.

Fyld:
Rør tomatpuré med presset hvidløg og olie og fordel det på den ene halvdel af pizzabunden. Skær skinken i strimler og mozzarellaen i skiver. Fordel fyldet på tomatpuréen. Drys med oregano, salt og peber. Fold pizzaen sammen på midten og luk den godt til. Pensl ydersiden med sammenpisket æg og drys med lidt oregano og salt.

Bag calzonen ved 225 grader i ca. 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 39195 gange,
og udskrevet 1085 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (90 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-30 09:34:15
I stedet for tomatpuré kan man anvende grøn pesto