Calzone med grøntsagsfyld
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lun mælk og vand og rør gæret i. Tilsæt mel, salt og olie og ælt dejen lind. Hæver ca. 20 min. et lunt sted før den rulles ud til 2 pizzabunde.
Champignon og blegselleri ristes af i gryden og der tilsættes oregano og hakkede tomater. Varmes godt igennem. Fordel ost og grøntsager (undgå for meget væde) på de to pizzabunde og fold dem herefter sammen til 2 halvmåner. Bundene lægges på forvarmet bageplade som herefter stilles i 250 grader C. alm. ovn til pizzaerne er blevet gyldenbrune. |
|
Opskriften er vist 47511 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer janni - 2012-05-28 18:26:42 de 3 første er i ovnen, glæder mig. men kunne godt bruge en tidsangivelse på bagetiden..... Jake - 2012-02-19 20:53:31 Hmm - har sikkert gjort noget galt under forløbet. Men hævningen gik ikke så godt, det blev bare en stor klistret masse som ikke kunne bruges til noget - så smed det ud. Sine - 2011-05-12 17:15:00 Wooow.. den smager virkelig godt! Helt klart noget der skal laves igen :) . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne